“If you can dream it,
you can do it.”
Walt Disney

“Every business needs a case.”
Kees van der Vleuten

“The journey of a thousand miles
begins with one step.”
Lao Tzu

“A good decision is based on
knowledge and not on numbers.”
Plato

“I am thankfull to all those who said no.
It’s because of them, I did it myself.”
Albert Einstein

“If people like you, they’ll listen to you,
But if they trust you, they’ll do business with you.”
Zig Ziglar

“Progress is impossible without change,
and those who annot change their
minds cannot change anything.”
Aristotle

“You cannot push anyone up the ladder
unless he is willing to climb.”
Andrew Carnegie

nlen

Referenties

Energie

KC Management & Trading Services heeft in opdracht van de Raad van Bestuur van een internationaal elektriciteitstransport- en service organisatie in Nederland de rol van Groep inkoopdirecteur uitgevoerd. Dit staatsbedrijf is actief in Nederland en Duitsland op het gebied van hoogspanningstransmissie en transport (op land en zee) en verzorgt ook een aantal internationale electriciteitsverbindingen. De activiteiten en resultaten die in deze periode zijn uitgevoerd en gerealiseerd zijn:

 

Olie & Gas, Energie en Chemie

Een wereldwijd bedrijf met hoofdkantoor in Utrecht (Nederland) gespecialiseerd in leveren van hoogwaardige kennis  en diensten op het gebied van ‘asset integrity management’ (zoals mechanische, elektrische componenten en instrumentaria, inspectie & testen, verhuur van materieel en leveren van rotatie, elektrische en proces apparatuur) voor Olie & Gas, Energie and Chemische klanten in de wereld.
Volgende activiteiten zijn uitgevoerd:

 

Luchtvaart & Defensie

Een wereldwijd bedrijf met hoofdkantoor in Papendrecht (Nederland) met activiteiten op het gebied van ontwerp, assemblage en onderhoud voor de luchtvaart- en defensie klanten in de gehele wereld.
Volgende activiteiten zijn uitgevoerd:

 

Oil & Gas

Een multinational drilling company met hoofdkantoor in Aberdeen (UK) met daarnaast regionale kantoren in Duitsland en Dubai en diverse boorlocaties wereldwijd. De services die geleverd zijn:

Belangrijkste resultaten:

 

Paper

Een Nederlands productiebedrijf van specialistisch karton en papier, waarbij consultancy services zijn verleend op het gebied van transport sourcing  en implementatie strategie.
Belangrijkste resultaten:

 

Paper & Graphics

Een multinational Amerikaans productiebedrijf van paper, graphics, specialty tapes, office products en andere gerelateerde producten  met vestigingen door geheel Europa. De volgende diensten zijn verleend:

 

Electronics

Een Nederlandse producent van films, muziek en boeken die CD-s/DVD-s levert aan Europese klanten middels een distributie­bedrijf. De service verlening aan deze klant behelst:

 

Freight Forwarder

Voor deze klant, een wereldwijd Duits bedrijf op het gebied van logistiek en forwarding, zijn voor de Benelux de volgende services verleend:

 

Andere projecten


Nieuws
Nieuwsarchief
KC Management & Trading Services b.v.
Novicenstraat 74
5057 DB Berkel-Enschot
 
Telefoon+31 6 278 619 57
E-mailinfo@kc-international.nl
Opmaak & realisatie: