“A good decision is based on
knowledge and not on numbers.”
Plato

“The journey of a thousand miles
begins with one step.”
Lao Tzu

“If you can dream it,
you can do it.”
Walt Disney

“Progress is impossible without change,
and those who annot change their
minds cannot change anything.”
Aristotle

“I am thankfull to all those who said no.
It’s because of them, I did it myself.”
Albert Einstein

“If people like you, they’ll listen to you,
But if they trust you, they’ll do business with you.”
Zig Ziglar

“Every business needs a case.”
Kees van der Vleuten

“You cannot push anyone up the ladder
unless he is willing to climb.”
Andrew Carnegie

nlen

2018

Advanced Strategic Management

In 2017 heeft Kees van der Vleuten het programma Advanced Strategic Management Program bij Insead in Frankrijk gevolgd.  Dit programma richt zich op concurrentie strategie in diverse industrieën waaronder de Autobanden industrie, Digitale & Technologie Industrie alsmede de Sportartikelen industrie. Programma is met name gericht op het analyseren van de gebruikte tactieken en strategische instrumenten bij diverse wereldwijde bedrijven om een concurrentievoordeel te verkrijgen.

Toezichthouder in Voortgezet Onderwijs

Kees van der Vleuten heeft in 2017 de functie van toezichthouder bij de praktijkonderwijs instelling MET-PRO in Waalwijk geaccepteerd. MET-PRO is een onderwijsinstelling die op basis van ‘big picture learning concept’ kinderen onderwijs en begeleiding biedt opdat zij een praktijkdiploma krijgen in bijv. logistiek, zorg, catering, bouw etc. De benoeming is voor 5 jaar.

Transformatie Management in Telecom

In 2017, een tijdelijke management positie in inkoop en logistiek bij VEON (voorheen Vimpelcom) in Amsterdam Zuid (Nederland) is uitgevoerd ten behoeve van de ondersteuning van het uitgebreide transformatie programma. VEON is actief in meer dan 12 landen waaronder Rusland, Ukraine, Pakistan, Italië  en Engeland. Als lid van de Group Supply Chain Leadership team en de Centrale Inkoop Organisatie bij VEON zijn er een aantal kostenreductie- en werkkapitaalverbeteringsprojecten  (USD 100 million) gestart en begeleid om de missie van VEON om te transformeren van telecommunicatie naar digitale technologiebedrijf (from telco to tech) te ondersteunen. In deze transformatie, een aantal hoofdprojecten zoals SCM Control Towers, Selectie van logistieke leveranciers, Categorie Management, Procure-2-Pay implementaties alsmede de voorbereiding voor de uitrol van de laatste versie van Oracle Cloud Solutions ERP Suite zijn gerealiseerd. Tevens is er een nieuw organisatiemodel op basis van regioverdeling bij inkoop voor logistiek geïmplementeerd  om een totale kostenbesparing van 20% (OPEX) te realiseren. De omzet van VEON is in dat jaar met 12% gegroeid en EBITDA verbeterd met 17%.

2016

Chief Operations Officer

Kees van der Vleuten heeft bij het bedrijf Keter – een Israëlisch bedrijf – de functie van Chief Operations Officer uitgevoerd. In deze functie gaf hij leiding aan de gehele keten van het bedrijf t.w. customer operations, klanten- services, operatie, logistiek en inkoop.

<read more>

Insead “Advocate & Connect”

Als onderdeel van de Insead Corporate Governance Network heeft Kees van der Vleuten als vertegenwoordiger van het International Directors Program (IDP) en lid van het “Advocate & Connect” programma ervoor gezorgd dat gecertificeerde commissarissen vanuit Insead gebruik kunnen maken van het digitaal platform http://www.pmpsupervisor.com

 

 

Leadership & Governance in Supply Chain Management

Interview

Kees van der Vleuten heeft een kort interview over leiderschap en governance in de supply chain gegeven voor Kinaxis Forum.

 

Kedge Business School – ISLI

Kees van der Vleuten heeft een presentatie gegeven bij het 26-ste Supply Chain Forum aan de Kedge Business School in Bordeaux voor het Global Supply Chain Management Master Programma (ISLI).

<read more>

Telecom Sector

KC Management & Trading Services heeft een adviesopdracht voor de Telecom sector uitgevoerd. De opdracht was gericht op de inkoop van telecom diensten en de diverse aanbieders.

Chemie & Pharma

Op verzoek van Arcadis heeft Kees van der Vleuten een presentatie over inkoop gegeven. Daarnaast gaf de inkoopmanager van Elementis tevens een presentatie. De presentaties waren met name voor de Chemie & Farmacie sector met aansluitend een interessante discussie over de rol en positie van inkoop voor deze sectoren.

2015

Fashion & Apparel

Een belangrijke mijlpaal is gerealiseerd! Een interessant project voor een logistiek bedrijf i.cm. een modebedrijf CB Fashion en SuitSupply wordt uitgevoerd

<read more>

Ondersteuning aan CEZ Group

Een project om de managing director van CEZ Group te ondersteunen – naast een lopend project bij een lid van de Raad van Bestuur van de Gulf Merchant Bank in Dubai (UAE) –

<read more>

Inbound Logistics & NK Speeddocking

Op 26 juni j.l. heeft Kees van der Vleuten een presentatie gegeven aan 120 logistieke vertegenwoordigers uit de Food- & Retail Industrie.

<read more>

Supply Chain Management in de bloemen- en planten industrie

KC Management & Trading Services  heeft succesvol een opdracht voor de analyse en verbeteringen in de wereldwijde  supply chain van DümmenOrange uit Nederland uitgevoerd. DümmenOrange heeft bedrijven in Europa, Afrika en Zuid-Amerika en levert aan iedere regio in de wereld.

Online Retailing

Kees van der Vleuten heeft als panellid deelgenomen aan een interessante panel discussie bij Wehkamp

<read more>

Seminar “Procure-to-Pay”

Op 5 juni 2015 was er een seminar over “procure-to-pay (P-t-P)” activiteiten binnen het Inkoopdomein. Het seminar vond plaats bij het Philips Lighting Application Center in Eindhoven.

<read more>

Leadership on the edge

Kees van der Vleuten heeft een artikel geschreven over inkoopleiderschap. Het artikel is geplaats bij Procurement Leaders Network in het kader van “I am a Procurement Leader”-campagne.

 

 

Leadership on the edge

 

 

 

Insead Advocate & Connect

Kees van der Vleuten is – op initiatief van Insead Corporate Governance Instituut – betrokken als ‘champion’ bij het wereldwijde Insead “Advocate & Connect Board Search Initiative”. In lijn met de ontwikkelingen op het gebied van bestuurlijke ontwikkelingen, wil Insead een brug slaan tussen de gecertificeerde directors en de bestuurskamer.

Ondersteuning van Board Member in U.A.E.

Een project om een board member van de Gulf Merchant Bank in Dubai (U.A.E.) te begeleiden in het realiseren van een scriptie ter certificering voor het Insead International Directors Programma. Onderwerpen waar aan gewerkt wordt betreft strategie, corporate governance, value management, board dynamics etc.

Advisering in de financiële sector

‘s Werelds grootste investeringsbanken en “private” investeringsbedrijven gericht op alternatieve investeringen, schuldmanagement en faillissementen geadviseerd op het gebied van strategie, bedrijfsvoering en algemeen management.

2014

Interview Supply Management.com

Interview met Kees van der Vleuten over logistiek in de Olie & Gas/Energiesector met name in U.A.E..

<read more>

Natuurlijk Mineraal Water

KC Management & Trading Services is betrokken in een project voor het ontwikkelen van natuurlijk mineraalwater in Oost-Europa.

<read more>

International Director (IDP-C)

Kees van der Vleuten is in September gecertificeerd voor de Insead opleiding.

<read more>

Project huid- en schoonheidsverzorging

Voor een huid- en schoonheidsverzorgingsbedrijf is gewerkt aan een business plan, strategie, marketing (incl. promotie) en financiële planning. Het bedrijf is actief in zowel dienstverlening als in de verkoop van producten van gerenommeerde merken.

Dutch Sourcing Awards 2014

Kees van der Vleuten was jurylid bij de Dutch Sourcing Awards voor de benoeming van de Nederlandse Procurement Executive van het jaar.

<read more>

Samenwerking in de supply chain in de retail sector

KC Management & Trading Services werkt aan een project voor samenwerking in de logistieke keten tussen retailers, producenten en logistieke dienstverleners.

<read more>

Sales & Account Management Project

KC Management & Trading Services adviseert en ondersteunt een Nederlands advies-en ingenieursbureau die wereldwijd actief

<read more>

2013

Nieuw boek over flexibele arbeid

Kees van der Vleuten heeft een bijdrage geleverd aan het boek ´Professioneel inhuren van arbeid´

<read more>

Best Value Nederland

KC Management & Trading Services is lid van de vereniging “Best Value Nederland”.

<read more>

Afstudeerscriptie begeleid

Kees van der Vleuten heeft een student aan de Universiteit van Tilburg

<read more>

Gecertificeerd getoetst commissaris

Kees van der Vleuten is door Nyenrode gecertificeerd als getoetst commissaris

<read more>

Adviesopdracht Europees transportbedrijf

KC Management & Trading Services heeft samen met een van zijn partners

<read more>

Adviesopdracht Amerikaans bedrijf

KC Management & Trading Services heeft een adviesopdracht uitgevoerd

<read more>

Advies inkoop en supply chain management

KC Management & Trading Services heeft enkele vooraanstaande

<read more>

Advies strategie- en managementadviesbureau’s

KC Management & Trading Services heeft specialistisch advies geleverd

<read more>

Next Decade Series

Kees van der Vleuten heeft deelgenomen aan – de Next Decade Series

<read more>

2012

Internationaal elektriciteitstransport- en service organisatie

KC Management & Trading Services heeft in opdracht van de Raad van Bestuur

<read more>

Eye For Transport

Eye For Transport : High Tech & Electronics Supply Chain Summit (May) in Amsterdam

<read more>

2011

Internationale Luchtvaart & Ruimtevaart klant

KC Management & Trading Services b.v. werkt in opdracht van de Raad van Bestuur

<read more>

2010

Logistieke scan

KC Management & Trading Services heeft een logistieke scan uitgevoerd in opdracht van

<read more>

Gecertificeerd Change Manager

KC Management & Trading Services heeft een extra competentie 

<read more>

Chief Procurement Officer (CPO)

KC Management & Trading Services werkt aan een opdracht als Chief Procurement Officer

<read more>

Gecertificeerd trainer/coach

KC Management & Trading Services is een gecertificeerd trainer/coach

<read more>

Agent Stocksandimports b.v.

KC Management & Trading Services treedt op als agent voor innovatieve (groene) elektronica producten

<read more>

Agent Example Trading b.v.

KC Management & Trading Services treedt op als agent voor het product “Boxit”

<read more>

2009

Benoeming Arbiter

KC Management & Trading Services/Kees van der Vleuten is benoemd tot arbiter door de Deken van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Inkoopproject

KC Management & Trading Services heeft een inkoopproject uitgevoerd voor een wereldwijd logistiek bedrijf in Nederland.

Inkoopproject

KC Management & Trading Services heeft een inkoopproject uitgevoerd voor een Nederlands papierfabrikant.

Website

KC Management & Trading Services lanceert de website.

Supply management project

KC Management & Trading Services heeft een supply management project uitgevoerd voor een wereldwijd boorbedrijf in de Olie & Gassector in Duitsland.

2008

Inkoopproject

KC Management & Trading Services heeft een inkoopproject voor een Europese distributeur van elektronische accessoires uitgevoerd.

Samenwerking met Transsmart b.v. in de Benelux

KC Management & Trading Services werkt samen met Transsmart b.v. in de Benelux met betrekking tot inkoop, logistiek en transport management voor het Midden- & Kleinbedrijf (MKB).

Lid van de O.O.A.

KC Management & Trading Services is lid van de O.O.A.

2007

Samenwerkingsovereenkomst met LHC Consulting b.v.

KC Management & Trading Services heeft een samenwerkingsovereenkomst met LHC Consulting b.v. uit Nederland.

Inkoop project Amerikaanse papierfabrikant

KC Management & Trading Services heeft een logistiek en inkoop project uitgevoerd voor een Amerikaanse papierfabrikant.

Opericht

KC Management & Trading Services is opgericht door Kees van der Vleuten.

News
Nieuwsarchief
KC Management & Trading Services b.v.
Frans Halslaan 21
5143 GJ Waalwijk
 
Telephone+31 416 319 158
Mobile+31 6 278 619 57
E-mailinfo@kc-international.nl
Design: